English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Taller per al desenvolupament de l’agenda de prioritats de recerca sobre usos comunals a Espanya – Còrdova (Andalusia), 9-11 de gener del 2015
 
 
15/01/2015

La Iniciativa Comunales, amb suport del Departament d'Economia, Sociologia i Polítiques Agràries de la Universitat de Còrdova, va organitzar un taller participatiu els dies 9 i 10 de gener a la Universitat de Còrdova (Andalusia), amb el propòsit d'identificar i prioritzar les línies de recerca sobre els usos comunals a Espanya. El taller va congregar més de trenta participants, procedents de diferents organitzacions comunitàries espanyoles i altres organitzacions involucrades en el tema. 

Es varen abordar els principals problemes dels comunals a l'Estat, identificant els reptes als quals s'enfronta la seva gestió, ús i futur, i plantejant diverses línies de recerca. Finalment, es van ordenar les propostes per obtenir l'agenda de prioritats de recerca dels usos comunals a Espanya.

Després del taller, es va celebrar l'Assemblea General constituent de la Iniciativa Comunales, en la qual es va debatre l'esborrany d'estatuts de l'associació, fins a consensuar-lo, es van formalitzar els aspectes administratius i es va actualitzar el full de ruta.

L'Associació Silene va participar en el taller i en l'assemblea constituent de la Iniciativa Comunals per aportar la seva experiència en el patrimoni immaterial i els llocs naturals sagrats.

Documents vinculatsParticipants del taller davant del Rectorat de la Universitat de Còrdova. Font: Entretantos


Prioritzant les línies de recerca dels comunals. Font: Entretantos

 
     
 
   
Nota Legal