English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
2on Taller sobre la importància cultural i espiritual de la Natura en la gestió i governança dels espais naturals protegits i conservats, Illa de Vilm (Alemanya), 12 - 16 de juny de 2017

Decisió legal africana per protegir els Llocs Naturals Sagrats – Maig 2017

Seminaris sobre el paisatge monàstic. Monestir i territori: perifèries espirituals i espacials - Abadia de Praglia (Itàlia), 18-20 de maig de 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Conèixer les ermites del Parc Natural de l’Alt Pirineu a través de l’art – Pallars Sobirà, de juliol a octubre del 2015
 
 
30/07/2015

“El ressò de les ermites” és un projecte d’Espai Dansa Natura del municipi de Farrera (Pallars Sobirà) que vol donar a conèixer les ermites del Parc Natural de l'Alt Pirineu a través d'intervencions artístiques acompanyades d’una xerrada sobre l’ermita i el seu entorn.  

Aquesta proposta és el resultat d'un procés de creació basat en l'escolta de l'ermita i el seu entorn natural, una escolta que permet establir un diàleg entre l'edifici i l'artista, oferint al públic una nova mirada del lloc. El projecte compta amb intervencions a set ermites i amb la participació d'uns quinze artistes.

L'objectiu és que el visitant d'aquestes ermites -la majoria d’estil romànic- doni la mateixa atenció a l'esquelet de l'edifici que a la seva història i el seu ressò.


Documents vinculats
Programa de les intervencions artístiques [CAT]


“El ressò de les ermites”


Ermita de Santa Eulàlia d’Alendo (Pallars Sobirà)

 
     
 
   
Nota Legal