English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Curs de postgrau sobre els significats i valors espirituals de la Natura. Universitat de Girona, febrer - juliol 2018

Germanes benedictines reben el Premi Internacional d’Assís per a la conservació de la natura basada en la religió - Wisconsin (EUA), juliol 2017

El Tema de Cultura, Espiritualitat i Conservació de la Comissió de Política Ambiental, Econòmica i Social de la UICN – Juliol 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Conèixer les ermites del Parc Natural de l’Alt Pirineu a través de l’art – Pallars Sobirà, de juliol a octubre del 2015
 
 
30/07/2015

“El ressò de les ermites” és un projecte d’Espai Dansa Natura del municipi de Farrera (Pallars Sobirà) que vol donar a conèixer les ermites del Parc Natural de l'Alt Pirineu a través d'intervencions artístiques acompanyades d’una xerrada sobre l’ermita i el seu entorn.  

Aquesta proposta és el resultat d'un procés de creació basat en l'escolta de l'ermita i el seu entorn natural, una escolta que permet establir un diàleg entre l'edifici i l'artista, oferint al públic una nova mirada del lloc. El projecte compta amb intervencions a set ermites i amb la participació d'uns quinze artistes.

L'objectiu és que el visitant d'aquestes ermites -la majoria d’estil romànic- doni la mateixa atenció a l'esquelet de l'edifici que a la seva història i el seu ressò.


Documents vinculats
Programa de les intervencions artístiques [CAT]


“El ressò de les ermites”


Ermita de Santa Eulàlia d’Alendo (Pallars Sobirà)

 
     
 
   
Nota Legal