English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Seminaris sobre el paisatge monàstic. Monestir i territori: perifèries espirituals i espacials - Abadia de Praglia (Itàlia), 18-20 de maig de 2017

Quart Taller Iniciativa Delos UICN - Malta, 23-27 d'abril de 2017

Simposi sobre els valors en la gestió del patrimoni: nous enfocaments i línies d'investigació de l'Institut de Conservació Getty - Los Angeles, Califòrnia, 6-7 de febrer de 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Jornada sobre “La gestió integrada del patrimoni cultural i natural: reptes i perspectives”. Barcelona, 22 octubre 201
 
 
14/10/2015

El Museu d'Història de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen aquesta jornada amb l’objectiu d’establir un espai de debat entre els diferents agents i professionals de la gestió del patrimoni cultural i natural d'arreu de Catalunya. 

Hi seran presents gestors de museus i espais naturals protegits de fora del nostre país amb experiències consolidades de treball conjunt entre ambdós sectors; directors i tècnics dels museus de la Xarxa de Museus Etnològics i dels parcs i paratges naturals catalans, i responsables dels diferents departaments del Govern amb competències en tots dos àmbits (Departament de Cultura i Departament de Territori i Sostenibilitat). Josep M. Mallarach, membre de la Comissió Mundial d'Àrees Protegides de la UICN, farà la ponència inaugural sobre la Integració dels valors culturals i espirituals en la gestió dels espais naturals protegits d’Europa.

Amb aquesta jornada es vol iniciar un procés estable i continu de cooperació entre dos àmbits del coneixement i de la gestió patrimonial, que tot i tenir molts punts en comú, no sempre han cooperat de manera integrada com seria desitjable.
Documents vinculats
Programa de la jornada sobre gestió integrada del patrimoni cultural i natural [CAT]

 
     
 
   
Nota Legal