English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Jornada sobre “La gestió integrada del patrimoni cultural i natural: reptes i perspectives”. Barcelona, 22 octubre 201
 
 
14/10/2015

El Museu d'Història de Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen aquesta jornada amb l’objectiu d’establir un espai de debat entre els diferents agents i professionals de la gestió del patrimoni cultural i natural d'arreu de Catalunya. 

Hi seran presents gestors de museus i espais naturals protegits de fora del nostre país amb experiències consolidades de treball conjunt entre ambdós sectors; directors i tècnics dels museus de la Xarxa de Museus Etnològics i dels parcs i paratges naturals catalans, i responsables dels diferents departaments del Govern amb competències en tots dos àmbits (Departament de Cultura i Departament de Territori i Sostenibilitat). Josep M. Mallarach, membre de la Comissió Mundial d'Àrees Protegides de la UICN, farà la ponència inaugural sobre la Integració dels valors culturals i espirituals en la gestió dels espais naturals protegits d’Europa.

Amb aquesta jornada es vol iniciar un procés estable i continu de cooperació entre dos àmbits del coneixement i de la gestió patrimonial, que tot i tenir molts punts en comú, no sempre han cooperat de manera integrada com seria desitjable.
Documents vinculats
Programa de la jornada sobre gestió integrada del patrimoni cultural i natural [CAT]

 
     
 
   
Nota Legal