English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió internacional d'experts sobre patrimoni astronòmic i llocs sagrats. Illa de Gran Canària (Espanya) del 23 al 24 de maig de 2018

III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018

Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Iniciativa Himàlaia Sagrat: Paisatges Sagrats i Futur Sostenible – 2014-2017
 
 
02/06/2016

La Iniciativa Himàlaia Sagrat es basa en els èxits de la Iniciativa Religió Quotidiana i Entorns Sostenibles a l'Himàlaia. Des 2014 fins a 2017, l'Institut Índia Xina treballarà amb un equip d'investigadors de l'Índia, Xina, Nepal i els Estats Units d'Amèrica per estudiar i documentar les relacions entre la religió i l'ecologia, els paisatges sagrats, les rutes de pelegrinatge, així com la sostenibilitat ecològica, econòmica i culturals i la resiliència a l'Himàlaia.

Els objectius d’aquesta Iniciativa són:

- Crear una comunitat més àmplia d'investigadors centrats en la generació de noves recerques de camp basades en les interseccions entre religió i ecologia a les comunitats de l'Himàlaia.

- Desenvolupar una cartografia innovadora i interactiva de recursos de cartografia del paisatge per ajudar a acadèmics, estudiants i polítics.

- Produir documents acadèmics, articles de revistes o altres mitjans de comunicació crítics vinculats amb les interseccions de la religió i l'ecologia a l'Himàlaia.

- Dissenyar nous cursos de grau i de postgrau.

- Produir documents de recerca i anàlisi crítica i formular recomanacions per millorar, ampliar o replantejar futurs enfocaments acadèmics i de política per als paisatges sagrats compartits.


 
     
 
   
Nota Legal