English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Curs de postgrau sobre els significats i valors espirituals de la Natura: percepció, comunicació, gestió i integració. Universitat de Girona, febrer-juliol 2017
 
 
20/09/2016

La Universitat de Girona ha obert la inscripció de la segona edició del curs de postgrau sobre significats i valors espirituals de la Natura: percepció, comunicació, gestió i integració. El curs proposa abordar el tema d’una manera rigorosa i inclusiva, des d’un punt de vista teòric i aplicat alhora. El curs també oferirà un espai de reflexió sobre les raons últimes de què ens comprometen a viure i actuar a favor de la natura, així com les implicacions que aquestes raons tenen envers l’ètica personal i col·lectiva, en línia de l’ecologia pregona, així com eines i tècniques relacionades, per poder-les integrar en el funcionament quotidià d’organitzacions i entitats, siguin públiques, privades o del tercer sector. 

L'Associació Silene col·labora novament en aquest curs, que és dirigit pel seu coordinador, Josep M Mallarach. 

Calendari: Del 3 de febrer al 14 de juliol de 2017. El curs s’organitza en tres mòduls (cursos d’especialització) als quals és possible matricular-se separadament. 

Lloc: Les classes inicials i finals es faran a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona - Campus Barri Vell de Girona. La resta, agrupades en tres dies cada mes, es duran a terme a la Casa d’Espiritualitat del Miracle.

Durada: 250 hores (80 hores presencials i 220 hores d’estudis i tutories / 12 ECTS)

Inscripció: Cal omplir el full d’inscripció a través de la web (www.fundacioudg.org) o personalment a la seu de la Fundació Universitat de Girona.
Documents vinculats
Programa del postgrau: Significats i Valors Espirituals de la Natura: Percepció, Comunicació, Gestió i Integració [CAT]


Significats i Valors Espirituals de la Natura: Percepció, Comunicació, Gestió i Integració

 
     
 
   
Nota Legal