English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Concurs internacional de fotografia de llocs naturals sagrats (Estònia) – Octubre 2016
 
 
04/10/2016

El concurs internacional de fotografia dedicat als llocs sagrats naturals té com a objectiu commemorar el patrimoni cultural i natural dels llocs naturals sagrats tradicionals, per gravar el seu estat actual, així com per animar la gent a visitar i cuidar els llocs sagrats. Convocat per novena vegada, el concurs se centra en llocs naturals sagrats (no construïts): boscos sagrats i turons, rius i llacs, arbres, roques i altres objectes naturals on els nostres avantpassats solien resar, guarir, fer sacrificis, predir o realitzar altres rituals. 

El Concurs de Fotografia de llocs sagrats és organitzat conjuntament per la Fundació Hiite Maja, Maavalla Koda i la Universitat del Centre de llocs naturals sagrats de la Universitat de Tartu. Els guanyadors seran premiats en la sala d'actes del nou edifici del Museu Nacional d’Estònia, a Tartu el 3 de desembre del 2016.

Estònia té uns 800 boscos sagrats coneguts d'una certa grandària, així com diversos milers d’arbres, roques, deus, etc. sagrats. 

Les fotos poden ser enviades al concurs el 31 octubre del 2016.


Sacred Sites Photo Contest 2016

 
     
 
   
Nota Legal