English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió internacional d'experts sobre patrimoni astronòmic i llocs sagrats. Illa de Gran Canària (Espanya) del 23 al 24 de maig de 2018

III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018

Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
El projecte europeu Spirit Youth a la muntanya santa de Montserrat – Novembre 2016
 
 
Spirit Youth (Esperit juvenil) és un projecte creat per una associació internacional per investigar el turisme espiritual a Europa. La idea és oferir un producte de turisme espiritual transnacional que atregui principalment, però no només, el sector del turisme juvenil. La proposta consisteix en un itinerari que travessa diversos països europeus que tenen en comú el tema espiritual, entesa l’espiritualitat en un sentit global. Els llocs de memòria proposats en l'itinerari inclouen tant espais naturals com paisatges i espais culturals i patrimonials que encaixen en el concepte de l'espiritualitat que ja s'ha descrit (jubileu, activitats de turisme creatiu, cursos de desenvolupament personal ...), amb l'especificitat que aquesta oferta ha d’estar disponible durant la temporada mitjana i baixa.

El projecte s'executa a través d'una col·laboració de les següents organitzacions europees: Xarxa de Regions Europees per al turisme competitiu i sostenible NECSTouR (Bèlgica); Universitat de Girona (Espanya); Stichting VVV Zuid-Limburg (Països Baixos); Comune di Prato (Itàlia); Eurocircle (França); LARSA (Espanya) i Equotube SC (Itàlia)

Els Guies de Muntanya de Montserrat col·laboren els dies 22 i 23 de novembre amb un itinerari per la zona eremítica de Tebes (part alta de Montserrat) acompanyats per Ramon Oranias, monjo de la comunitat de Montserrat, i l'endemà segueixen des del Monestir de Montserrat fins a Manresa seguint el Camí Ignasià per desenvolupar el sentit del pelegrinatge; aquesta vegada acompanyats per Conxita, monja del monestir montserratí de Sant Benet.

Més informació:

 
     
 
   
Nota Legal