English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Seminaris sobre el paisatge monàstic. Monestir i territori: perifèries espirituals i espacials - Abadia de Praglia (Itàlia), 18-20 de maig de 2017
 
 
06/03/2017

L’Abadia de Praglia i la Universitat de Pàdua s'han unit per organitzar el segon seminari per millorar el coneixement dels paisatges monàstics i en particular el sistema benedictí de planificació i gestió territorial basat en el singular acostament a la vida comunitària que estableix la Regla de Sant Benet i tota la gamma de pensament monàstic que va inspirar, de manera general.

En resposta a les estimulants preguntes plantejades pel primer Seminari del cicle Armonie composte, titulat "Paisatges construïts, paisatges en l'art" aquesta segona trobada explorarà el tema de la ‘perifèria’, la part exterior dels assentaments urbans.

L'esdeveniment de tres dies comprèn una dotzena de presentacions, diverses sessions de discussió sobre aspectes específics del tema general,  visites in situ i una visita de camp. A la sessió de cloenda -oberta al públic- seran considerats els resultats derivats del seminari en el context dels punts de vista més destacats  i les experiències entorn de la relació entre l'espiritualitat monàstica i els paisatges de les perifèries contemporànies.
Documents vinculats
Programme of the Seminars – Padua University [EN ]  
Programma di Seminari – Università degli studi di Padova [IT] [EN ]  

 
     
 
   
Nota Legal