English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Jornada PORTA COELI: Santuaris marians i espiritualitat de la terra – Font-rubí, Alt Penedès (Catalunya), 14 de maig de 2017
 
 
08/05/2017

La jornada convida a explorar l’espiritualitat de la Terra a la Tradició cristiana, en continuïtat amb Tradicions anteriors, configurant una antiga geografia sagrada, els nodes de la qual són els santuaris marians i la seva xarxa els camins de pelegrinatge.
Combina una part expositiva, el matí a Font-rubí, amb una ascensió a la tarda vers la cova i el santuari de Santa Maria de Foix (patrona del Penedès), amb propostes viscudes a través de la contemplació, la meditació caminant, l’audició d’himnes marians i altres.

Lloc: Casa de retirs a Font-rubí (Alt Penedès). Paratge natural privilegiat entre vinyes i oliveres, envoltat de muntanyes amb importants extensions de bosc. A 13 km. de Vilafranca i a 7 km. de Guardiola de Font-rubí. 

Plecs Budistes – Imatges del lloc

Data: Diumenge 14 de maig del 2017

Aportació suggerida: 50€ (aquest import no ha de representar un inconvenient per poder participar a la Jornada)

Inscripcions: Les places són limitades. Cal inscripció prèvia enviant correu a plecsbudistes@gmail.com o trucant al Tel. 616925483.


 
     
 
   
Nota Legal