English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
El Tema de Cultura, Espiritualitat i Conservació de la Comissió de Política Ambiental, Econòmica i Social de la UICN – Juliol 2017
 
 
10/08/2017

Dins la Comissió de Política Ambiental, Econòmica i Social de la UICN s’ha constituït fa poc un Tema de Cultura, Espiritualitat i Conservació (CSC) amb la finalitat de millorar la comprensió de les relacions entre la cultura, el patrimoni biocultural, l'espiritualitat i la governança equitativa en la conservació, el desenvolupament sostenible i la política ambiental i cultural.

El Tema donarà assessorament tècnic sobre l'evolució de les normes i polítiques i sobre l'aplicació de la Convenció del Patrimoni Mundial i altres esforços de protecció, així com avaluacions dels llocs proposats del patrimoni natural, llocs naturals mixtos i culturals o paisatges culturals amb atenció als drets i mitjans de subsistència dels pobles indígenes i les comunitats locals. A més, explorarà aspectes d'espiritualitat, llocs sagrats i culturals i moviments religiosos i espirituals relacionats amb la conservació i el canvi climàtic a través de grups especialistes o grups de treball específics.

Kevin Chang, el president xinès / irlandès del tema CSC, va néixer i es va criar a l'illa de Oahu a l'estat de Hawai'i (EUA). És un músic i advocat que promou el treball en xarxa i utilitza la música per provocar o inspirar. Treballa per Kua'āina Ulu'Auamo (KUA), nom que significa "creixement de base a través de responsabilitat compartida", mentre que l'acrònim KUA vol dir columna vertebral. KUA és una organització membre de la UICN.

Més informació:

 
     
 
   
Nota Legal