English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018
 
 
11/04/2018

El Ministeri de Cultura de la República d'Armènia, en cooperació amb el Centre del Patrimoni Mundial de la UNESCO i la Comissió Nacional Armènia d’UNESCO, organitzarà i acollirà una reunió regional de consulta temàtica d’experts en gestió sostenible dels llocs de patrimoni mundial d'interès religiós a l'Europa de l'Est, que tindrà lloc a Erevan, capital d’Armènia, del 18 al 22 d'abril de 2018.

Els experts internacionals, conferenciants convidats, representants de comunitats religioses i organitzacions internacionals presentaran els seus estudis de cas per il·lustrar els principals reptes de governança, gestió i ús dels llocs de patrimoni mundial d'interès religiós.

Josep M. Mallarach representarà a la UICN, i presentarà l'experiència que aquesta organització ha desenvolupat durant els darrers anys, que han donat lloc a una guia de bones pràctiques elaborada conjuntament entre UICN-UNESCO sobre llocs naturals sagrats, a més dels resultats dels treballs de la Iniciativa Delos i d’altres grups d'experts.

La reunió s'emmarca dins de la Iniciativa d’UNESCO sobre el Patrimoni Mundial d'Interès Religiós, en resposta a la Decisió 5D del Comitè del Patrimoni Mundial aprovada en la seva 40a reunió (Estambul, 2016), que va instar els estats part a contribuir al desenvolupament de les iniciatives i programes temàtics.

Per ampliar informació a: UNESCO World Heritage 
     
 
   
Nota Legal