English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Nou santuari natural a Cambodja, establert entorn d’un bosc comunitari de monjos budistes, abril de 2018
 
 
El govern de Cambodja ha creat un nou santuari natural a la província de Oddar Meanchey que inclou el bosc comunitari budista de Sang Rukhavoan, liderat pel Venerable Bun Saluth, juntament amb altres comunitats forestals.

El subdecret del 4 d'abril de 2018 del Ministeri del Medi Ambient a Phnomh Penh detalla la cartografia del nou santuari natural Sang Rukhavoan, i abasta els boscos comunitaris de Sang Rukhavorn i Rattanak Rokha, així com l'àrea inundada pel barratge hidroelèctric Stung Treng II, amb una superfície total de 30.254 hectàrees.

Aquest nou espai natural protegit es proposa contribuir a la reducció del canvi climàtic i els desastres naturals, ser un lloc de refugi per a la flora i la fauna silvestres, preservar els recursos naturals i la biodiversitat i alhora ser un lloc perquè els cambodjans aprenguin, experimentin i protegeixin activament el medi ambient. El govern, en estreta cooperació amb les autoritats monàstiques i locals, ha assignat guardes per vigilar el nou santuari natural.

Més informació: Monks Community Forest is part of important new wildlife sanctuary in Cambodia

 
     
 
   
Nota Legal