English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Taller internacional del grup de treball d’UICN sobre Paisatges protegits al Parc Nacional de North York Moors, Anglaterra 2008.
 
 
Taller internacional organitzat per la UICN i els membres de la Task Force sobre Paisatges protegits, realitzat al Parc Nacional de North York Moors (Anglaterra) del 27 d’abril a l’1 de maig del 2008. Els participants al taller i membres de la Task Force provenien de diversos països d’Amèrica del Nord, d’Amèrica del Sud i el Carib, d’Europa, d’Àfrica i d’Àsia.

Durant els dies de simposi es van tractar temes d’interès sobre “equitat i els espais protegits” ja sigui a través de la Task Force sobre Paisatges protegits o del tema sobre pobles indígenes i comunitats locals (TILCEPA) d’UICN.

La ponència realitzada per Josep M. Mallarach es va centrar el treball desenvolupat per La Iniciativa Delos els últims quatre anys, així com la presentació del segon volum de la UICN de la col·lecció “Values of Protected Landscapes” dedicat als valors culturals i espirituals dels paisatges protegits.

Al llarg de les diferents sessions del taller van sorgir temes de debat sobre el paper dels valors espirituals en la conservació de la natura i el fet que gran part d’aquests valors no es tinguin massa en compte en els espais protegits de Gran Bretanya. Dels debats van sorgir diverses recomanacions per tal de tornar a establir un lligam entre les persones i els valors més profunds de la natura.

 
     
 
   
Nota Legal