English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió internacional d'experts sobre patrimoni astronòmic i llocs sagrats. Illa de Gran Canària (Espanya) del 23 al 24 de maig de 2018

III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018

Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Taller sobre la comunicació dels valors i els beneficis en els espais protegits europeus (Alemanya, 2009).
 
 
27/04/2009

L’Agència Federal per a la Conservació de la Natura d’Alemanya i la Federació Europarc van organitzar del 14 al 18 d’abril del 2009 un taller sobre “La comunicació de valors i beneficis en els espais protegits d’Europa”. El taller es va realitzar a l’Acadèmia Internacional per a la Conservació de la Natura a l’illa bàltica de Vilm, Alemanya.

L’organització va convidar el grup de treball sobre Valors Culturals i Espirituals d’Espais Protegits de la UICN i la Iniciativa Delos per parlar sobre els valors espirituals. Josep M. Mallarach, membre de l’Associació Silene, va fer dues presentacions basades en l’experiència que ha tingut la Iniciativa Delos en els últims anys. Una presentació tractava sobre els valors espirituals en els espais protegits d’Europa i l’altra sobre les estratègies de comunicació dels valors espirituals en un subconjunt d’espais protegits que inclouen comunitats monàstiques cristianes, centrant-se en el cas de Montserrat.

En la última sessió del taller es van preparar les conclusions, que inclouen una sèrie de recomanacions centrades en la necessitat de considerar tot el ventall de valors i beneficis dels espais naturals protegits i no limitar-se als valors del patrimoni natural o econòmics.

 
     
 
   
Nota Legal