English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Taller internacional “Cap un enfocament integrat dels aspectes naturals i culturals de les zones humides”. Grècia, 2009.
 
 
26/09/2009

Del 23 al 27 de setembre es va dur a terme un taller internacional al centre d’interpretació dels llacs de Prespa, un lloc reconegut per la UNESCO com a patrimoni mundial i zona Ramsar. L'extensa conca hidrogràfica dels grans llacs de Prespa, repartida entre Grècia, l'Antiga República Iugoslava de Macedònia i Albània, es troba legalment protegida per tots tres països.

En el taller “Cap un enfocament integrat dels aspectes naturals i culturals de les zones humides”, organitzat per Med-INA en col·laboració amb el programa mediterrani de Ramsar (MedWet) i la Society for the Protection of Prespa, hi van participar una trentena d’experts d’Albània, Bosnia-Herzegovina, Croàcia, Egipte, Eslovènia, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Jordània, Líban, Marroc, Regne Unit, Tunísia i Turquia.

Josep-Maria Mallarach, de l’Associació Silene, hi va ésser convidat per presentar una ponència sobre els valors espirituals de les zones humides de la Mediterrània septentrional. Aquesta ponència va complementar la ponència de Nejib Benessaiah, director de MedWet  (Iniciativa de la convenció de Ramsar per a les zones humides mediterrànies),  que va abordar els valors espirituals de la conservació de les zones humides de la Mediterrània meridional.


Llac de Prespa


Agios Achillios

 
     
 
   
Nota Legal