English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió internacional d'experts sobre patrimoni astronòmic i llocs sagrats. Illa de Gran Canària (Espanya) del 23 al 24 de maig de 2018

III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018

Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Sisè Fòrum de Contacte Internacional sobre la conservació dels habitats de la regió Euroàrtica de Barents. Rússia, 2010
 
 
11/06/2010

El Govern de la Regió d’Arcàngel (nord oest de Rússia), conjuntament amb cinc institucions russes i escandinaves, ha organitzat el Sisè Fòrum de Contacte Internacional sobre la conservació dels habitats de la regió Euroàrtica de Barents, a la ciutat d’Arcàngel, del 31 de maig al 5 de juny.
 
Josep M. Mallarach, director de l’Associació Silene, i un dels coordinadors de la Iniciativa Delos va fer un dels discursos inicials i una presentació a la sessió dedicada a les “Sinèrgies entre el patrimoni natural i espiritual” del Fòrum, bo i exposant la Iniciativa Delos. Aquesta sessió va ser coordinada pel Dr. Alexander Davydov, cap del Laboratori d’Espais Naturals Protegits, Ecologia i Cultura, de l’Institut de Problemes Ecològics del Nord (Acadèmia Russa de Ciències), que també és membre de la Iniciativa Delos. En l’esmentada sessió hi van intervenir experts procedents de Noruega, Suècia, Finlàndia i Rússia, entre els quals el Sr. Sune Sohlberg, un dels coordinadors del Projecte sobre llocs sagrats de l’Àrtic.
 
La resolució aprovada al final del Fòrum promou la integració dels valors culturals i espirituals en les àrees protegides, insta a aplicar les directrius per als llocs naturals sagrats que UNESCO i UICN van publicar el 2008 i recolza la Iniciativa Delos i el seu proper taller, previst a Inari, a la Lapònia finesa, el juliol de 2010.


Signatura de la resolució final

 
     
 
   
Nota Legal