English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Sisè Fòrum de Contacte Internacional sobre la conservació dels habitats de la regió Euroàrtica de Barents. Rússia, 2010
 
 
11/06/2010

El Govern de la Regió d’Arcàngel (nord oest de Rússia), conjuntament amb cinc institucions russes i escandinaves, ha organitzat el Sisè Fòrum de Contacte Internacional sobre la conservació dels habitats de la regió Euroàrtica de Barents, a la ciutat d’Arcàngel, del 31 de maig al 5 de juny.
 
Josep M. Mallarach, director de l’Associació Silene, i un dels coordinadors de la Iniciativa Delos va fer un dels discursos inicials i una presentació a la sessió dedicada a les “Sinèrgies entre el patrimoni natural i espiritual” del Fòrum, bo i exposant la Iniciativa Delos. Aquesta sessió va ser coordinada pel Dr. Alexander Davydov, cap del Laboratori d’Espais Naturals Protegits, Ecologia i Cultura, de l’Institut de Problemes Ecològics del Nord (Acadèmia Russa de Ciències), que també és membre de la Iniciativa Delos. En l’esmentada sessió hi van intervenir experts procedents de Noruega, Suècia, Finlàndia i Rússia, entre els quals el Sr. Sune Sohlberg, un dels coordinadors del Projecte sobre llocs sagrats de l’Àrtic.
 
La resolució aprovada al final del Fòrum promou la integració dels valors culturals i espirituals en les àrees protegides, insta a aplicar les directrius per als llocs naturals sagrats que UNESCO i UICN van publicar el 2008 i recolza la Iniciativa Delos i el seu proper taller, previst a Inari, a la Lapònia finesa, el juliol de 2010.


Signatura de la resolució final

 
     
 
   
Nota Legal