English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

Curs de postgrau sobre els significats i valors espirituals de la Natura. Universitat de Girona, febrer - juliol 2018

El riu Whanganui de Nova Zelanda ha aconseguit la condició jurídica de persona després d’una batalla legal que ha durat 170 anys – Desembre 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Taller sobre llocs naturals sagrats, diversitat biocultural i canvi climàtic a l’Himàlaia Oriental, 2010
 
 
02/09/2010

Del 17 al 19 de maig de 2010, el WWF i la seva  Living Himalayas Initiative varen organitzar a Bhutan el taller  “Llocs naturals sagrats, diversitat biocultural i canvi climàtic a l’Himàlaia Oriental”.

El taller es va plantejar com un primer pas per reunir un grup d’investigadors, líders religiosos, organismes governamentals, gestors  i conservacionistes de la regió a fi de que examinessin conjuntament aquests problemes i comencessin a impulsar accions.

Tenia tres objectius principals:
- Documentar els llocs naturals sagrats de la regió oriental  de l’Himàlaia (Bhutan, Índia i Nepal) i valorar-ne la importància per a la conservació de la diversitat biocultural de la regió.
- Implicar les organitzacions religioses en actuacions de conservació concretes.
- Examinar les amenaces creixents i les necessitats d’adaptació de les comunitats religioses envers unes condicions climàtiques sotmeses a canvis ràpids.
 


Muntanyes de Bhutan

 
     
 
   
Nota Legal