English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Taller transdisciplinari sobre l'est/ètica en el canvi ambiental. Hiddensee (Alemanya), maig 2010
 
 

El Fòrum Europeu per a l'Estudi de la Religió i Medi Ambient, Ciències de la Religió, la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia de Trondheim, i l'Estació Biològica i el Departament d'Ètica Ambiental de la Universitat de Greifswald, varen organitzar un taller transdisciplinari sobre “Est/ètica en el canvi ambiental”  a Hiddensee (Alemanya) del 24 al 28 de maig del 2010.

El taller va  abordar, entre altres, les següents preguntes: Com podrien les arts ampliar la nostra percepció de la natura? Com l'estètica i l'ètica es connecten entre elles i amb en els hàbitats, els llocs i espais?  Podrien ser capturades, ambdues, en un “sistema integrat est/ètic"? Aquesta visió podria ésser  incorporada en els objectius de conservació de la natura? Com i on cercar, trobar i expressar el sagrat a la natura? Com incideixen la cosmovisió, els valors, ritus, visions, creences i ideologies en l'ecologia humana? De quina manera l'estètica, l'ètica, la religió i l'ecologia contemporànies poden  transcendir les formes polítiques de la protecció del medi ambient? Com es podria catalitzar una ciència veritablement interdisciplinària del medi ambient?

>> Programa del taller

Documents vinculats
>> Programme of the transdisciplinary workshop (Hiddensee) [EN ]  

 
     
 
   
Nota Legal