English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió internacional d'experts sobre patrimoni astronòmic i llocs sagrats. Illa de Gran Canària (Espanya) del 23 al 24 de maig de 2018

III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018

Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
VII Seminari turisme i paisatge. Els valors espirituals del paisatge – Palafrugell (Baix Empordà), 31 de maig del 2013
 
 
14/05/2013

La Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona i el Museu del Suro de Palafrugell organitzen el VII Seminari turisme i paisatge. Els valors espirituals del paisatge que es durà a terme el dia 31 de maig al Museu del Suro de Palafrugell.

Hi participaran: Josep Gordi, coordinador del seminari i professor de Geografia de la Universitat de Girona, presentant “El culte als arbres”; Josep M. Mallarach, consultor ambiental, membre de l’Associació Silene parlarà sobre “Els valors espirituals de la natura i el paisatge”; i Jordi Pigem, filòsof, que dissertarà sobre “Cap a una nova relació amb l’entorn natural”.

Les inscripcions al seminari es poden realitzar a través de la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona: dir.cgpt@udg.edu.

Documents vinculats
Programa del Seminari turisme i paisatge (Palafrugell) [CAT]

 
     
 
   
Nota Legal