English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Curs de postgrau sobre els significats i valors espirituals de la Natura. Universitat de Girona, febrer - juliol 2018

Germanes benedictines reben el Premi Internacional d’Assís per a la conservació de la natura basada en la religió - Wisconsin (EUA), juliol 2017

El Tema de Cultura, Espiritualitat i Conservació de la Comissió de Política Ambiental, Econòmica i Social de la UICN – Juliol 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
VII Seminari turisme i paisatge. Els valors espirituals del paisatge – Palafrugell (Baix Empordà), 31 de maig del 2013
 
 
14/05/2013

La Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona i el Museu del Suro de Palafrugell organitzen el VII Seminari turisme i paisatge. Els valors espirituals del paisatge que es durà a terme el dia 31 de maig al Museu del Suro de Palafrugell.

Hi participaran: Josep Gordi, coordinador del seminari i professor de Geografia de la Universitat de Girona, presentant “El culte als arbres”; Josep M. Mallarach, consultor ambiental, membre de l’Associació Silene parlarà sobre “Els valors espirituals de la natura i el paisatge”; i Jordi Pigem, filòsof, que dissertarà sobre “Cap a una nova relació amb l’entorn natural”.

Les inscripcions al seminari es poden realitzar a través de la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la Universitat de Girona: dir.cgpt@udg.edu.

Documents vinculats
Programa del Seminari turisme i paisatge (Palafrugell) [CAT]

 
     
 
   
Nota Legal