English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Programa “Sustainability and the Sacred”. Hampshire College, Massachusetts - Del 14 al 17 de Juliol de 2013
 
 
14/07/2013

Aquest programa exposa el debat essencial de la sostenibilitat en el context sagrat de la Terra.  S’exploraran diferents ensenyaments i pràctiques espirituals d'aquest caràcter sagrat, i es mostrarà com la nostra relació amb la Terra afecta les nostres relacions amb els altres i amb les nostres comunitats. Tot seguit veurem com podem aprendre i participar en l'espiritualitat per construir resiliència, mentre ens preparem per a la transició cap a un món sense petroli. 

La ment participarà en sessions educatives; el cos en moviments conscients; l’esperit en meditació i el ritual, i el cor en la comunitat compassiva. Les preguntes de com tot el que aprenem i fem incideix en la manera en què vivim dia a dia, i el potencial d'un futur transformat, impulsaran la trajectòria del programa. Els participants menjaran aliments locals i ecològics, i prepararan l'esmorzar quotidià amb els seus companys en els habitatges del campus.

Més informació del programa.

 
     
 
   
Nota Legal