English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
2on Taller sobre la importància cultural i espiritual de la Natura en la gestió i governança dels espais naturals protegits i conservats, Illa de Vilm (Alemanya), 12 - 16 de juny de 2017

Decisió legal africana per protegir els Llocs Naturals Sagrats – Maig 2017

Seminaris sobre el paisatge monàstic. Monestir i territori: perifèries espirituals i espacials - Abadia de Praglia (Itàlia), 18-20 de maig de 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Fòrum perspectives islàmiques en la gestió d'ecosistemes, organitzat pel Jardí Botànic Alcorànic de Qatar i la Comissió de Gestió d'Ecosistemes de la UICN, del 22 al 24 d'abril de 2014 a Doha (Qatar)
 
 
23/04/2014

El II Fòrum del Jardí botànic alcorànic de Doha (Qatar) va aplegar especialistes en l'islam i altres religions, ecòlegs, gestors i estudiosos d'altres disciplines pertinents per tal d'intercanviar idees i experiències sobre els programes futurs per servir els objectius del Jardí botànic alcorànic i de la Comissió de gestió d'ecosistemes de la UICN.

Les sessions del Fòrum van examinar els principis islàmics, els valors i l'ètica que promouen la conservació de les plantes, les tradicions culturals i els ecosistemes. Les contribucions de la Comissió de gestió d'ecosistemes de la UICN van explorar relacions més àmplies entre la religió, l'espiritualitat i el medi natural, i com aquesta relació pot fornir una base per a la conservació de la natura. Algunes sessions van abordar els vincles entre el coneixement tradicional i la conservació dels ecosistemes, mentre que d’altres van tractar els vincles entre els jardins botànics i la restauració d’ecosistemes i paisatges. I naturalment, també es va tractar la identificació de les plantes en l'Alcorà i els objectius del Jardí botànic alcorànic de Doha.

Dos membres del Grup Especialista en Valors Culturals i Espirituals de les àrees protegides van participar en aquest esdeveniment: Gonzalo Oviedo, assessor sènior de UICN a polítiques socials i Josep M. Mallarach, membre del Comitè directiu del Grup especialista esmentat i coordinador de la Iniciativa Delos.

Més informació: Qur’anic Botanic Garden   


Fòrum perspectives islàmiques en la gestió d'ecosistemes


 
     
 
   
Nota Legal