English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Trobada internacional sobre patrimoni mundial religiós viu: gestió participativa i ús sostenible a Kiev (Ucraïna) del 30 d’Octubre al 2 de Novembre de 2018

Jornada: Connecting natural & cultural heritage – Universitat de Girona, 4-5 d’octubre de 2018

Simposi ‘Ecosofia i la intuició cosmoteàndrica- Raimon Panikkar’ - Barcelona, 1 i 2 de setembre de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
“La natura, font d’espiritualitat” al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Barcelona) – 14 d’octubre del 2014
 
 
26/08/2014

L’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona organitza al Monestir de Pedralbes l’activitat “La natura, font d’espiritualitat” que s’emmarca dins del cicle de Diàlegs de Pedralbes, un cicle de converses que vol convertir aquest espai en un punt de trobada per a la reflexió sobre l’espiritualitat, fent-la relacionar amb diversos àmbits de la societat com ara l’art, la natura, la pau, l’empresa, la cultura, les tradicions monàstiques, i fins i tot, el laïcisme, entre altres.

L’acte es durà a terme el dimarts 14 d’octubre del 2014 a les 19:30h al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes a càrrec d’Enzo Bianchi, escriptor i prior de la comunitat monàstica de Bose (Piamont, Itàlia) i Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Una hora abans de l'inici de la sessió, hi ha la possibilitat de visitar lliurement el monestir, joia del gòtic català, fundat el 1326, que va ser construït gairebé tot en 13 mesos i ha patit poques modificacions: això li dóna una unitat d’estil difícil de trobar en altres edificis similars. Les monges clarisses hi van fer vida fins l’obertura del monestir al públic, l’any 1983. Actualment, la comunitat viu en un edifici contigu.

És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic: pedralbes@fragmenta.cat.

L'acte serà retransmès en directe per streaming a http://barcelonacultura.bcn.cat/ i disposarà de traducció simultània de l'italià.

Més informació: Fragmenta Editorial 


Claustre del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes


Claustre del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

 
     
 
   
Nota Legal