English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
2on Taller sobre la importància cultural i espiritual de la Natura en la gestió i governança dels espais naturals protegits i conservats, Illa de Vilm (Alemanya), 12 - 16 de juny de 2017

Decisió legal africana per protegir els Llocs Naturals Sagrats – Maig 2017

Seminaris sobre el paisatge monàstic. Monestir i territori: perifèries espirituals i espacials - Abadia de Praglia (Itàlia), 18-20 de maig de 2017

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Jornades d’Art, Natura i Contemplació – València, 23, 24 i 25 d’octubre 2014
 
 
16/10/2014

Els dies 23, 24 i 25 d’octubre tindran lloc, a la Universitat Politècnica de València, les jornades “La Mística del Cuerpo Consciente. Arte, Naturaleza y Contemplación”.

Les jornades plantegen una actualització de les tradicions contemplatives a través d’un diàleg amb el pensament ecològic i la creació artística contemporània. El cos és el punt de partença per abordar qüestions com la identitat, l’empatia, la interdependència, l’ètica o la impermanència. Es tracta d'una reflexió des d'un enfocament holístic, intercultural i laic per reivindicar la pràctica de la contemplació com a mitjà per explorar altres formes de coneixement i afavorir una sensibilitat respectuosa amb l'equilibri ecosistèmic.

Les jornades combinen la formació teòrica amb els tallers pràctics i experiencials. El primer dia la entrada és lliure, però per assistir als tallers experiencials i creatius dels dies 24 i 25 cal matriculació.

Més informació: Programa de les Jornades
Documents vinculats
Cartel de las Jornadas de Arte, Naturaleza y Contemplación [ESP]  
Tríptico de las Jornadas de Arte, Naturaleza y Contemplación [ESP]  

 
     
 
   
Nota Legal