English Français Español
PRESENTACIÓ
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ
PROJECTES
NOTÍCIES
Reunió internacional d'experts sobre patrimoni astronòmic i llocs sagrats. Illa de Gran Canària (Espanya) del 23 al 24 de maig de 2018

III Jornades Art, Natura i Espiritualitat, Farrera (Catalunya) - 19 i 20 de maig 2018

Reunió regional d’experts sobre gestió sostenible de les propietats del patrimoni mundial d'interès religiós. Erevan (Armènia), 18-22 d'abril de 2018

CONTACTE
ENLLAÇOS
Twitter
LLISTAT DE NOTÍCIES | NOTÍCIA AMPLIADA
 
Jornades d’Art, Natura i Contemplació – València, 23, 24 i 25 d’octubre 2014
 
 
16/10/2014

Els dies 23, 24 i 25 d’octubre tindran lloc, a la Universitat Politècnica de València, les jornades “La Mística del Cuerpo Consciente. Arte, Naturaleza y Contemplación”.

Les jornades plantegen una actualització de les tradicions contemplatives a través d’un diàleg amb el pensament ecològic i la creació artística contemporània. El cos és el punt de partença per abordar qüestions com la identitat, l’empatia, la interdependència, l’ètica o la impermanència. Es tracta d'una reflexió des d'un enfocament holístic, intercultural i laic per reivindicar la pràctica de la contemplació com a mitjà per explorar altres formes de coneixement i afavorir una sensibilitat respectuosa amb l'equilibri ecosistèmic.

Les jornades combinen la formació teòrica amb els tallers pràctics i experiencials. El primer dia la entrada és lliure, però per assistir als tallers experiencials i creatius dels dies 24 i 25 cal matriculació.

Més informació: Programa de les Jornades
Documents vinculats
Cartel de las Jornadas de Arte, Naturaleza y Contemplación [ESP]  
Tríptico de las Jornadas de Arte, Naturaleza y Contemplación [ESP]  

 
     
 
   
Nota Legal